torsdag 12 juli 2012

So far so good

Det regnar i Mississippi. Vilket är ganska välkommet, för det gör att det är en 10-15 grader svalare (än ca 40, som det varit tidigare). Vi har varit tillbaka här i två dagar och har hunnit se Ted på bio och äta Buffalo Wild Wings med gamla kompisar, och idag har vi varit ute och sprungit också. Det var första gången på en dryg månad för min del, och det var ännu längre sedan jag lyckades springa mer än 2-3 km utan att få ont i knät! Idag klarade jag närmare 5 utan några känningar, visserligen i lugnt tempo men det kändes ändå som ett steg i rätt riktning. :) Det är ju lätt hänt att det slinker ner en och annan onyttighet när man befinner sig i USA, så det är nog inte helt fel att kunna motionera lite!

Istället för att försöka berätta om allt som hände medan vi var i Florida tänkte jag lägga ut bilderna här nedan. Så prepare to be bildbombad. Från dagarna i Stockholm har jag däremot inte så många bilder, så jag kan försöka mig på en liten sammanfattning. Efter att ha bott hos Eve i två nätter blev det en natt hos Sara. Vi såg film och hade en lugn kväll. Dagen efter klippte jag mig hos en ganska sur tant i Solna. Hon tolkade "ta så lite som möjligt" som "ta minst 15 cm", så jag var kanske inte helt nöjd när jag gick därifrån. Sen blev det shopping i stan med Eve och Sara. Vid 17 träffade jag Linnéa (som jag faktiskt tog en bild på!) och vi väntade in Sanna för att sedan äta ute på en mexikansk restaurang. Trevligt. :)

Sanna bodde lämpligt nära T-Centralen, så jag sov över hos henne för att tidigt, tidigt på morgonen släpa mig i väg till tåget mot Gbg. Jag var på intervju för ett lärarjobb och han precis svänga om hos Vanessa och tigga mig lite lunch innan det var dags att vända tillbaka till huvudstaden. Väl där åkte jag ut till Gustavsberg och spenderade natten hos Marlene och Alexander. Vi grillade ute på klipporna och satt sedan och pratade på deras balkong. Supermysigt, men jag var halvdöd av trötthet efter min tidiga morgon. Dagen efter träffade jag Maja och solade och spelade minigolf i Tantolunden. En bra avslutning på min vistelse! Sedan väntade en lång och dryg flygresa, med övernattning i London. Tur jag hade Lasse som eminent resesällskap.

Jag och Linnéa väntar på Sanna.

Cruz har en kattunge som är miniliten och söt men som inte vill vara med på kort.

Här syns hon lite bättre.

Första morgonen i USA steg vi upp tidigt och promenerade över till Carla och Randys hus för att bege oss mot Florida.

En bäbishäst finns det också. :)

Andra kvällen i Florida gick vi ut på en jättelång pir och tittade på solnedgången.

Superfint!

Vi fick också se en massa stingrockor!

Dag två var alla utom jag och Cruz brända, så vi skippade stranden och gjorde annat istället.

Cameron och Cruz åkte denna skräckinjagande skapelse.

Sen var vi på WonderWorks, ett skumt hus där man kunde göra en massa skumma saker.

Som att tävla i att vara så avslappnad som möjligt, och med hjälp av att kontrollera sina hjärnvågor få en boll  att rulla över till motståndarens sida... Cameron vann, jag blir jättestressad av att tvingas vara lugn.

Det här ser coolare ut än det är, det var bara en kostym man kunde sticka in huvudet i. ;)


I slutet av huset fanns en hinderbana med rep och sånt man kunde balansera på.

Det såg jätteroligt ut, men när man väl kom upp var det otroligt läskigt!

Dagen efter var vi tillbaka på stranden och snorklade och sånt.

Det här är en bild av Uncle Carls hus där vi bodde i Panama City Beach.

Idag när vi var ute och sprang höll jag på att kliva på den här sötnosen. Som tur var var den heller död.


1 kommentar:

  1. Ni verkar ha haft det as-nice! Inte alls avundsjuk. :) Skitfin bild den på dig och vattnet också. Vi synes väl på torsdag på Arlanda. Haha. Ha det fortsatt bäst tills dess /Evot Ps. Jag tror morfadern är och hämtar Das Kanot idag hehe då blire kanota av!

    SvaraRadera