lördag 10 januari 2015

Surprise

Lusten att skriva kom plötsligt över mig, hör och häpna. Vi får se om det blir något återkommande inslag i vardagen. ;) Att det har varit dött här så länge beror förstås till stor del på att en viss liten bebis bestämde sig för att titta ut onödigt tidigt. Men med tanke på mina få läsare (om några tappra ens fortfarande finns kvar efter den långa tystnaden?) så tror jag att de flesta som är in här redan vet detaljerna från annat håll. Med andra ord hoppar vi framåt i handlingen till nutid. :)

Igår var vi iväg till Östra sjukhuset och fick klartecken från läkaren att ta av frejkakudden. Så skönt! Vilken skillnad att byta blöjor med och utan frejka. Och vilken skillnad på Eliahs humör. ;) Han passade förresten på att kissa lite på farbror doktor som tack för ok-stämpeln. Han har en viss talang för det, min käre son. Visst att han har kissat på mig också ett par gånger, men just läkare verkar vara extra roliga att sikta in sig på. :D

Det här får bli lite kortfattat, för nu ska jag fixa frunch och sedan väcka maken (som tog nattmatningen, den fine karln). Sedan bär det av med tåget mot Örebro för tjejweekend och återträff med Balkan-gänget. Vi som reste till Balkan tillsammans alltså, inte ett gäng med serbiskor. ;) Det blir första natten borta från lilla pyret, men det ska nog gå bra. Pappa hans är ju en kompetent barnvakt (observera sarkasmen i ordvalet).

Lilla snarkfarbrorn sover som bäst när han får ligga och sparka på sin mamma.
Detsamma kan tyvärr inte sägas för mamman. ;)

2 kommentarer:

  1. Visst är dina läsare kvar! I alla fall en :) Hoppas du har en trevlig helg i Örebro!

    SvaraRadera