söndag 31 augusti 2014

Söndag

Jobbet rullar på och det har faktiskt funkat över förväntan. Då menar jag den fysiska aspekten, alltså. De tillfälliga klassrummen blev äntligen klara i fredags. Det positiva med det är att det blir mer struktur i tillvaron, men det negativa är att det blir mer spring i trappor mellan lektionerna. Men än så länge har det som sagt funkat bra. Däremot dammsög jag när jag kom hem... och det var en dålig idé. Men what do? C åkte till USA i torsdags morse, och jag kan inte precis strunta i att städa de drygt tre veckor han är borta. :p

Att vara gräsänka har hittills inte varit speciellt jobbigt, eftersom jag har varit duktig på att ragga dater till helgkvällarna. I fredags var Fia här och hängde och pratade, igår kom arbetskompisen Julia på middag och film och ikväll kommer Vanessa hit för samma upplägg. Därav behovet att dammsuga i fredags... lite ögontjänare är man ju allt. ;)

Dagen innan C åkte var jag ledig från jobbet, så vi passade på att ha lite mysdag med bio och utelunch. Vi såg Guardians of the Galaxy vilket var ofantligt trevligt. Inte så mycket på grund av filmen (även om den var helt ok), utan mest för att salongen var i det närmaste tom. Mitt på dagen mitt i veckan är helt klart rätt tid för biobesök! I alla fall om man är folkskygg och asocial, haha.

Innan lunchen inledde vi förresten vår date-dag med varsitt sjukhusbesök. För min del handlade det bara om ett rutinblodprov för att kolla ämnesomsättningen (det såg bra ut), och för C var det dags för ultraljud av foten. Det visade sig att det inte är så konstigt att han har fortsatt ont trots operation, eftersom det inte bara var en benbit som spökade utan han har även en ledbandsskada. Han pratade bara med personen som utförde undersökningen, och denne skulle sedan prata ihop sig med ortopeden och återkomma via telefon. Fortsättning följer på den historien, med andra ord. Jag har knappt pratat med Cameron sen han åkte, eftersom han har varit på sin gammelmormors hundraårskalas i Arkansas där det inte finns mycket till mottagning på internetfronten.

Det var en liten rapport från den senaste veckan i alla fall. Nu ska jag springa ner och ta hand om tvätten och höra med VP närvarhur vi ska ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar