måndag 22 september 2014

Birfday osv

Så var man ännu ett år äldre. Utan att det märks nån större skillnad. Födelsedagen var bra, även om det mesta firandet skedde dagen efter. Men en sak i taget. Det började med ett besök hos barnmorskan där alla prover och allt var i sin ordning. SF-måttet hade sjunkit lite och låg nu på normalkurvan, vilket hon tyckte kändes mer vettigt än den tidigare toppnoteringen. Efter det kom Eve förbi och jag, hon och Cameron åkte in till stan för en födelsedagsmiddag på Jensens. Där är det nämligen så finurligt att man får gratis glass när man fyller år. :D Efter det var jag och C kvar på stan ett tag och strosade runt och shoppade lite.

På lördagen var det dags för kalas, vilket skedde i form av drop in för alla vänner som kunde och ville. Bortsett från en timmes middagsuppehåll hade vi folk här oavbrutet från kl 13 till strax efter 22, och det var på det hela taget en väldigt trevlig dag med fint sällskap och fina presenter. Och fika som underligt nog smakade riktigt bra trots att det, för att passa alla gästerna, var mjölk-, gluten- och sockerfritt. ;)

Senaste dagarna har jag undertextat och pluggat, så det har inte hänt nåt överdrivet spännande. Annat nämntvärt sen sist är väl framför allt Camerons hemkomst i torsdags kväll. Han åkte från Sverige med en väska och ett handbagage, och kom tillbaka med dubbla uppsättningar av båda. Den ena resväskan innehöll bara bebissaker, så nu har vi både kläder och prylar i parti och minut. ;) (Bland annat ett par cowboy-stövlar i bebisstorlek... det ni!) Jag hade tänkt tvätta en snabb tvätt på fredagsförmiddagen, men den mängden ökade rätt dramatiskt med alla nytillskott. Och dagen till ära var den ena av de två tvättmaskinerna såklart ur funktion. Nåja, det är ingen direkt brådska med vissa av grejerna...

Den färdiga pippi-tröjan.

C och all hans packning.

På födelsedagsmiddagen får man såklart också en flott svensk flagga för att fira.

1 kommentar:

  1. Kan du inte lägga in en bild på cowboystövlarna!? Mor

    SvaraRadera