måndag 13 september 2010

Ain't no mountain high enough


Malå från ovan.

Hojhoj. Vilken ovanligt trevlig måndag. Efter jobbet rörde jag och Vanessa på döfläsket lite och besteg Tjamstan. Riktigt fin utsikt! Det måste vi nog börja göra sisådär tre gånger i veckan. Sen har jag faktiskt gått en promenad med darling också såhär på kvällskvisten, som uppföljning till höstens första körövning (whoop whoop) och innan dess intog vi en delikat men något hastigt ihoprörd kasslergryta.

Igår såg vi förresten Farsan. Den var bra. Jag både skrattade så jag grät och grät av totalt motsatta skäl. Fast jag är ju ganska blödig när det gäller filmer. Men Cam verkade också gilla den. Kvällen innan såg vi District 9, som jag inte alls tyckte lika bra om. Det blev i alla fall, på grund av Cams halsfluss, en stillsam helg.

Imorgon blir det andra bullar för då ska vi till Lycksele en sväng för att besöka skattekontoret. För vid den tiden utfärdade kejsar Augustus en förordning om att hela världen skulle skattskrivas... dvs, Cam måste folkbokföra sig så han får sina fyra sista. Det blir nog en trevlig liten dagsutflykt med besök på diverse affärer. Jag slutar jobba kl. 12 så då bär det iväg. Nu ska jag mysa ihop mig med min karl och min katt (båda verkar ha somnat) och se lite Angel innan läggdags.

1 kommentar:

  1. Trevligt ni verkar ha det i er nya sambo-ship, halsfluss till trots. :p Vi har lite samma sak här, fast det är jag som är sjuk. Har lyckats hosta sönder revbenen. :/ Huga. Lycka till med folkbokföringen iaf! Puss å kram

    SvaraRadera