fredag 9 maj 2014

Valborg i Stockholm

Jomen hej, det är jag igen. Jag har varit på en liten semestertripp till Stockholm över Valborg (fast i ärlighetens namn har jag ju hunnit vara hemma igen i snart en vecka) och haft det trevligt med goda vänner. Det blev bland annat en privat guidad tur på Vasamuséet med Sanna och - den eminenta guiden själv - Linnéa. Sen blev det också bland annat Valborgsmiddag hos Sara, ESC-kväll med henne och med Eve, och en hel del annat mys och häng.

Vasa.

Direkt jag kom hem var det dags för grillpremiär (iaf i Gbg) tillsammans med grannarna, följt av spelkväll. Veckan har sedan inneburit jobb och regn, framför allt. Men jag har även hunnit få tillbaka uppsatsen en sista sväng med kommentarer, och idag blev jag äntligen helt HELT färdig. Så nu är det bara slutseminariet som återstår.

När C fick bestämma blev det lyxigt värre med entrecote, bacon-, ost- och jalapeñofyllda paprikor, halloumi, sparris, aubergine och vitlökssås. 

C har börjat om att jobba igen så smått och det verkar funka bättre den här gången. Läkaren han träffade innan jag åkte till Sthlm sa dock att det inte är konstigt att han fortfarande har ont eftersom det är tydligt att mjukdelarna i foten fortfarande inte har läkt ihop helt. Sen har herrn förresten hunnit med ett läkarbesök till, nämligen till en sömnklinik. Han fick med sig en maskin hem som han sov en natt med för att mäta graden av snarkningar och andningsuppehåll, bland annat. Resultaten får han på återuppföljning imorgon.

Sömntutan.

Nä, nu är jag för trött för att komma på något vettigt, även om det säkert hänt en hel del sedan sist. Men jag lovar att återkomma redan imorgon, eftersom det är dags för årets kanske viktigaste tilldragelse... ESC-final! I love it, I love it, I love it. Mina tips och favoriter står att vänta i nästa rafflande inlägg. ;)

2 kommentarer:

  1. Det var trevligt att ha dig på besök! Valet av bild på Vasa tolkar jag som att våra selfie-försök inte tog sig igenom närmare granskning ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Njae, de var väldigt gryniga! Men jag har inte sett Sannas, kanske lyckades hon bättre. :)

      Radera