onsdag 16 juli 2014

Nya prylar

Med överdosering av magnesium och alla andra möjliga botemedel i kombination har krampen gett med sig lite. Den är inte borta, men den väcker mig bara nån gång per natt nu i alla fall.

Igår kom vår leverans från IKEA, så då blev det till att snickra ihop möbler. :) Jag åkte iväg och fikade med några klasskompisar precis efter att grejerna kom, och det var inte utan att det kliade i fingrarna lite. Men sen var det ju rätt skönt att komma hem till att C redan hade satt ihop skrivbordet, stolen och tv-möbeln. Själv tog jag då itu med hyllan och spjälsängen. Det var nog dumt, för ack så ont i ryggen jag har haft idag. Det är ju för bedrövligt vilken vekling jag har blivit, som inte ens pallar för lite (lätta) lyft, hårda sittytor och böjda arbetsställningar. Men det var i alla fall värt det, för det blev så mysigt i sovrummet! Och dessutom är jag riktigt nöjd med det nya möblemanget i vardagsrummet. Idag har jag suttit vid det nya skrivbordet hela tiden jag har undertextat. :)

Jag har förresten jättemycket jobb just nu. Det är himla trevligt! Och samtidigt har jag franskakursen, som stressar mig lite eftersom jag fortfarande inte har fått mina böcker och affären jag köpte dem från inte svarar på mail... Jag ska försöka ringa och skälla ut dem imorgon. Kursen är ju bara 4 veckor lång, och första veckan är den här. Nu har det funkat än då med hjälp av ljudfiler och instruktioner på kurswebben, plus grammatikkunskaper och vokabulär från spanskan. Men en hel kurs känns lite överväldigande att klara utan böcker.

En sak till har jag förresten att berätta, innan jag ger er före- och efterbilderna från lägenheten. Kamerun fyller ju år på lördag, och i present ska han få en sak han kan öppna på självaste dagen och en sak han redan vet om. Den senare är en liten budgetresa, närmare bestämt en långhelg i Belgien. :) Det blir flyg till Bryssel, men sedan ska vi hålla till vid kusten strax utanför Brygge. C har nämligen alltid velat se Brygge, eftersom filmen In Bruges är hans absoluta favorit. Själv har jag heller aldrig varit i Belgien (eller i Holland, som ligger 2 mil bort), så det passar alldeles ypperligt för oss båda. 7-11/8 bär det iväg. Innan dess ska jag ju dock hinna med en sväng till lugnet hos mor och far i Malå, samt några dagar i Stockholm. Och sen är sommarn slut. Gulp.

Nåja, före- och efterbilder var det (och lite till). Syns det dåligt går det bra att klicka på bilderna för att göra dem större. Före till vänster, efter till höger.

Från hallen sett. Kartongerna är numera avlägsnade. ;)

Från köket.

Från hörnet mittemot köket.

TVns nya placering syntes så dåligt på de andra bilderna... önskar mig bara ett väggfäste nu också. :D


Nöjda tjejer innan det stora byggandet satte igång.

Lite trött efter all lek med kartonger.

Sovrummet, med plats för ny ockupant. :)

Stekare 1 och 2 vid Hästevik förra veckan.

Första havsdoppet i Göteborg, både för i år och faktiskt nånsin.

2 kommentarer:

  1. Ser mycket trevligt ut med de nya möblerna! Ni har så snygga bokhyllor.

    SvaraRadera
  2. ...och vardagsrummet ser rymligare ut - trots att det är fler möbler i det! Mamma

    SvaraRadera