fredag 16 mars 2012

Men gäsp

Hej hej, hemskt mycket hej. Jag har varit dålig på att skriva här på sistone, dels på grund av att jag har haft hemskt mycket att göra på jobbet och dels för att jag har varit så sjukt trött när jag sedan har kommit hem att jag inte orkat göra just någonting. Som tur är så har båda delarna så smått ordnat upp sig eftersom jag för det första har gjort bort en massa saker (omdömesskrivning, planering av framtida arbetsområden etc) i veckan, och dels har börjat knapra pigghetspiller eftersom min trötthet har visat sig ha en medicinsk anledning: hypotyreos. Inte alla men väldigt många av symptomen stämmer klockrent. Ja, och så syns det på blodprov också, så det finns ingen tvekan. Tyvärr tar det upp till 6 veckor innan medicinen börjar verka, men det finns i alla fall hopp om bättre (piggare) tider!

Cam har också klagat på trötthet idag, i hans fall orsakat av störande skype-samtal från vänner i en annan tidszon. I alla fall så har vi tagit det lugnt ikväll. Jag har dreglat över Food Porn, vilket jag inser kanske låter lite snuskigare än vad det faktiskt är... Det handlar om foton på mat och efterrätter, och jag brukar kika in där när jag inte har någon inspiration för vad jag ska fixa till middag. Idag blev resultatet av min rundklickning en ganska kryddig blandning av ris, kyckling och grönsaker + quesadillas och till efterrätt elake gubben och kaffe-pannacotta varvat i höga glas. Gott, men smått illamåendeframkallande. Efter maten såg vi i alla fall en film (Charlie Bartlett) och så har jag klurat på mina alternativ för maskeraden om två veckor... var inne på grekisk gudinna först, men nu har jag en annan idé som känns bättre. Återkommer till den. Nu ska jag hit the sack tror jag. Det har jag redan hunnit längta efter i några timmar. Hoppas verkligen levaxinet "kickar in" snart så jag orkar göra nåt på kvällarna igen.

Glömde lägga upp de här när jag tog dem för kanske två veckor sedan. Vaknade en morgon till den här uppmaningen från Cam...


Bra humor. :p

Kvällens efterrätt. Mumsig, men oh så mättande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar