måndag 26 mars 2012

Stackars mig

Hujeda mig. Jag gjorde den synnerligen otrevliga upptäckten idag att jag måste betala restskatt. And lots of it. Det är banklönen som spökar, det är jag säker på. Har hela tiden tyckt att jag fått ut för mycket för att det riktigt skulle kunna stämma. Men buhuu, så tråkigt det känns! Jag som just var så nöjd för att jag faktiskt hade lite extra pengar den här månaden. Det är ju bara att vinka hejdå till dem. Och lite till.

On a happier note så har jag och Cam sett på Bullerbyn. Riktigt bra som svenskträning faktiskt, de pratar sakta och dessutom var det svensk text till också. Och jag njöt i fulla drag, snacka om nostalgitripp. Ska nog försöka få tag på lite mer Astrid Lindgren. Det är ju kulturell bildning dessutom. "Hör du inte va ja säger unge? Stäng döra!" Hehe.

3 kommentarer:

  1. Tur för dig att du fick ett oväntat tillskott,sen så kan du be att dom drar mera skatt så att det inte händer igen.
    kram

    SvaraRadera
  2. En tur till Astrid Lindgrens Värld vid tillfälle kanske? Jag var där en gång när jag var liten, men jag känner att det inte skulle sitta fel nu!

    SvaraRadera
  3. Jo, jag vet det pappa och det har jag också gjort nu så jag förhoppningsvis slipper repris nästa år. Och klart det var bra med extra pengar men tråkigt att de skulle gå åt till det här. :(

    Astrid Lindgrens Värld låter definitivt som en trevlig plan! :)

    SvaraRadera