söndag 4 mars 2012

Önska

Många funderingar ikväll... Både bra och dåliga. De dåliga vill jag nog hålla för mig själv (pilutta dig), men resten kan jag dela med mig av. De handlar om sommaren, jag grubblar på om det finns någon möjlighet till lite ledighet. Jag har mer eller mindre lovat bort mig till banken redan, men de brukar ha stängt nån vecka och går kanske att förhandla med. Jag har alltid tagit det säkra före det osäkra och jobbat när jobb finns, men det ledde förra sommaren till att jag inte fick någon ledighet alls. Och det vill jag inte vara med om igen! Pengar är fint men man ska ju hinna leva lite också. Om jag kan få åtminstone tre veckors ledighet så tycker jag att jag borde kunna hinna med både Mississippi (två år sedan jag var där sist!) och en sväng längre söderut med min vapendragare Eve the Pevsson. Jag håller tummarna för att det kan fungera! Ska börja höra mig för lite försiktigt när jag jobbar på ze bank imorgon.

Förresten så var det norrsken ikväll när jag och mannen gick hem från fika hos Lasse. Så vackert att man vill gråta. Tycker man borde kunna få önska nåt när det är norrsken, typ som när en stjärna faller... jag vet vad jag vill.

3 kommentarer:

  1. jag drömde om dej inatt. vi skulle upp å åka snowboard, och du hade en skumgummimadrass som du drog över huvudet och satte fast med bälte för att det inte skulle göra ont när du ramlade. det såg himla lustigt ut nu när jag tänker på det, fast då var det helt normalt =)

    SvaraRadera
  2. Haha. :) (till moas kommentar). Och jag vill resa nuu! Ska bli awwsome. Sitter i min väktarbil mitt i natten och gör en önskning också. I've always known what I want. Synes snart!! /Eve the Pevsson ;)

    SvaraRadera
  3. Önska får man men får får man inte.(oftast)

    SvaraRadera