fredag 8 november 2013

Full rulle

Det verkar kanske som att jag legat på latsidan ett tag nu, men egentligen är det faktiskt precis tvärtom. Mycket att pyssla med, och många tidiga morgnar den här veckan. Idag/imorse tog ändå priset. Upp klockan 06.15 och sen har det varit ett väldans rännande precis hela dagen. Men mycket blev gjort också: tagning av blodprover, jobb, extra inhopp på jobb, besök på avlägset biblioteket för lånande av kurslitteratur, och finslipning av material inför gruppresentation.

Har varit halvt utslagen i soffan sedan jag kom hem. Jag och C har spenderat fredagen med SoA, och så gjorde jag mig en mugcake (kaka i mugg som tillagas i micron på en minut - hur smart är inte det?!) som var riktigt god och tillika kolhydratsfattig. Nu ska jag faktiskt call it a night, eftersom väckaren står på alldeles för tidigt även imorgon. Vi ska ju nämligen åka på busstur till Ullared och shoppa loss. Det känns som att det närmast kommer bli en kulturupplevelse... ;) Jag återkommer såklart med rapport om hur det var. Godnatt!

6 kommentarer:

  1. Hehe. Någon som inte hänger med i våra förkortningar? ;) Sons of Anarchy! :) /Eve

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog inte en förkortning någon av oss kan ta åt sig äran för... den är ganska allmänt spridd!

      Radera
  2. Åh kära nån, busstur till Ullared. Håll i dig och dina saker! Jag har varit där en gång, och det var.... intressant...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gick jättebra faktiskt! Fast hemskt mycket folk!

      Radera