torsdag 14 juli 2011

Shopping deluxe

Min semestervecka rullar på och börjar otäckt nog närma sig sitt slut. Jag och Sara har spenderat mucho quality time tillsammans. Igår drack vi vin och åt jordgubbar framför Sex and the City och idag har vi sprungit på stan. Jag tittade mer än jag handlade, men en del småsaker blev det i alla fall. Dessutom träffade vi en viss fröken Frida Morén och fikade lite. :)

Igår gick jag förresten min planerade promenad och insåg då att jag nog har bättre lokalsinne än vad jag trott. Jag tog mig nämligen tillbaka hem, utan att behöva gå tillbaka i mina egna spår en enda gång! Det blev en bra runda som tog ganska precis en timme.

Jag har även spenderat massvis med tid på blocket i hopp om att få tag i en billig men fräsch iphone. Hittills har mina försök varit fruktlösa. Nu funderar jag på om jag ska ta och köpa mig en samsung istället. Sammma kvalitet för halva priset, eller mindre... man får väl vara lagom märkesnörd? Fast lite jobbigt känns det i apple-hjärtat. Imorgon ska jag titta in på ONOFF och se vad konkursrean har att erbjuda.

1 kommentar:

  1. min iphone 4 är grymm ! köp en sån =)
    klart lillan fick sej en liten kanin. Helt bedårande är hon!

    SvaraRadera