söndag 1 augusti 2010

Packat och klart

De senaste två dagarna har jag inte gjort så mycket annat än att flyttstöka. Men det har gett resultat också! Nu är lägenheten mer eller mindre i ordning. Om man bortser från att jag varken har en egen säng eller en gästsäng, alltså. Och så fattas en tvbänk, och en del hyllor och tavlor ska fortfarande upp på väggarna. Men man börjar i alla fall kunna ana hur slutresultatet ska bli, och det känns mer än ok! På grund av den tidigare omnämnda sängbristen bor jag dock kvar i lill-lägenheten ett tag till.

Nackdelen med det nuvarande arrangemanget är att jag har mina kläder på ett ställe (nya lägenheten), min säng på ett ställe (gamla lägenheten) och all mat på ytterligare ett ställe (sommarstugan). Det blir en del rallande fram och tillbaka, och lite för mycket hjärngymnastik för att få det att gå ihop ibland... men jag kan ju promenera emellan och se det som motion. ;)

På tal om motion så sprang jag precis hem från stugan. Det är väl 4 km ungefär, inklusive den lilla omvägen jag tog i skogen. Det var för himla skönt. Nu känner jag mig allmänt duktig och tänker spendera kvällen i stillhet med att prata med min fästman och skriva på vår bestseller. :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar