lördag 29 december 2012

Zu Hause

Nu är vi hemma igen. Hur skönt och lugnt det än är i norr så är det härligt att vara tillbaka också. Eller gött, som man säger i Götlaborg. Resan gick bra även om det blev väldigt lite sömn. Vi kompenserade genom att gå och lägga oss kl. 21 (tycker för övrigt att det var en bedrift att vi höll oss vakna så länge) och sedan sova som stockar i 13 timmar. Imorse kände jag mig som en människa igen. :) Men jag måste säga att jag är glatt överraskad av att SJ höll tiderna så bra som de gjorde. Vi kom bara 10 minuter sent.

Idag har jag och C gjort ett besök på mellandagsrean. Jag hade nog högst förväntningar innan, men det slutade med att han storshoppade medan jag endast kom hem med ett par strumpbyxor... Cameron köpte en ny mus, ett headset och ett xbox-spel, plus att han var tvungen att beställa ett nytt xbox online då hans gav upp totalt igår och visade the red ring of death. Det mest förvånande med den historien är väl egentligen att det gick sönder, utan att det inte skett tidigare. Han har haft xboxet sen före vi blev tillsammans (för över sju år sedan) och det (eller "she" som Cam säger) har haft ett hårt liv.

I brist på reafynd irl har även jag har internetshoppat en del. Det bidde bland annat ett nytt batteri till min dator, för det gamla har 0 hållbarhet. Vilket var rätt irriterande när jag försökte se Desperate Housewives på tåget och strömmen stängdes av med jämna mellanrum... Inte mer än några sekunder, men jag fick ju lika fullt starta om datorn varje gång. Dessutom beställde jag ett nytt skärmskydd till mobilen och tågbiljetter till Sthlm 10-13/1. :) Ska bli sååå roligt, och jag önskar jag kunde stanna lite längre för det är många jag vill hinna träffa. Borde förresten boka flyg till Umeå också men jag hittade inga riktigt bra biljetter så jag tror jag får leta vidare. Januari kommer i alla fall att bli en ganska händelserik månad med mycket flängande kors och tvärs i landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar