måndag 11 januari 2010

Booneville igen

Klockan är 2 på natten och jag skulle väldigt gärna take a little tiger snooze just nu. Men vi är i Booneville, och i Booneville kan man inte alltid räkna med att få sova när man vill. Vi är nämligen förpassade till soffan, och i tv-rummet är det en hel hög med folk varav tre försöker slå hastighetsrekord på nån viss bana i Mario. Inte de bästa sovvillkoren med andra ord. Funderar på att stoppa i öronpropparna och dra täcket över huvudet snart. ;)

Det har i alla fall varit en trevlig dag idag! Blev äntligen klar med tentaskrället och skickade in den. Sen gick jag och Cam ut och åt på Chili's, 2 for $20. Dvs. man får en delad förätt, varsin huvudrätt och en delad efterrätt (Paradise Pie!) för typ 140 kr. Inte så illa! Idag råkar ju vara den tionde också, vilket innebär att vi varit tillsammans i 4 år och 4 månader. Kanske inte det viktigaste anniversary:t, men ett litet resturangbesök var det i alla fall värt!

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och komma tillbaka in i rummet iförd pyjamas. Kanske har jag så tur att de fattar piken... men det är tveksamt. :p

Hittade en hög med nytumlade kläder tidigare och kunde inte motstå frestelsen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar