fredag 2 april 2010

Thirsty Thursday

I förrgår (onsdag) åkte vi till Dumas igen eftersom Cams pappa har en städhälp som kommer kl. 6 på torsdagmorgon. Dessutom var mawmaw och pawpaw där och hälsade på, självklart med gammelmormor Rosie-May i släptåg. 96-åringen var som alltid underhållande i sin brutala ärlighet. ”Can’t they see we is ready to go to bed?” :p

Igår var det svenskt högsommarväder och vi var ute och njöt mest hela dagen. Möttes på morgonen direkt utanför dörren av Daisy och Jake (hundarna) som hade hittat sig ett dött murmeldjur att knapra på. Mysigt! Daisy var i löpen också så de var till slut tvungna att stänga in henne i ett skjul för att hon skulle få vila från Jake en stund. :p Men valpar har det nog hunnit bli ändå, så om inte Carla gör verklighet av sitt hot att ta bort dem så borde de vara runt 3 veckor gamla när jag kommer tillbaka hit i juni… :)

På kvällen åkte vi till Booneville där det i vanlig ordning vankades torsdagsfest. Ovanligt mycket folk var det dock, drygt 30 pers som mest. Kul med lite liv, men jag föredrar nog ändå när det är självaste kärngänget som är här. Hur som helst så hann klockan - efter beer pong-turnering, en promenad till järnvägsspåret och otaliga omgångar Waterfall - bli efter 4 innan vi kom i säng. Dessutom sov jag och Cam på en luftmadrass som inte alls höll luften speciellt bra. Vi är lite trötta idag, med andra ord. Men ikväll vankas det Chevelle-konsert! Om vi får tag på biljetter, dvs. Hoppas hoppas hoppas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar