fredag 5 oktober 2012

The Good, the Bad and the Furry

The Good
Jag fick äntligen ändan ur idag och travade iväg till Trafikverket för att fixa nytt körkort. Inte en dag för sent, med tanke på att det är drygt ett år sedan jag fick ett brev från dem med ett inbetalningskort och en uppmaning att förnya körkortet med mitt nya efternamn. Försökte snygga till mig så gott jag kunde innan jag gick dit, men fotogenisk är man ju inte nånstans så det gick väl sådär. Tur att man inte själv tittar på kortet så ofta. ;)

Sen kom jag hem och fortsatte vara duktig; bakade en banankaka, städade på udda ställen (typ bakom spisen och i skåpet där soporna står), satte upp tavlor och bar upp kartongerna till förrådet som vi äntligen(!) fått nyckeln till. Idag är det exakt två månader sedan vi flyttade in, men bättre sent än aldrig får man väl ändå säga.

Jo och sen ringde jag lite samtal och fixade mer jobb. Ska på en intervju på måndag för ett jobb liknande det jag redan har (läxhjälpen) fast för en annan arbetsgivare. Whoop whoop.






The Bad
I min duktighet idag ingick även laga mat. Det blev kanske världens godaste omelett - men Cameron åt en baconmacka till middag. Varför? Jo, för att när jag bad honom hjälpa mig att vända min vackra skapelse så lyckades han på något vänster tappa ner större delen av den i diskhon. Som var fylld med begagnat diskvatten. Vilken klant. ;)

Och så har jag gått och blivit förkyld. Det har jag högst troligast Melvin att tacka för, eftersom han snorade på mig ex antal gånger under tiden jag var där. Snor från en 2-åring är ju mest bara charmigt, men tyvärr kan jag inte säga detsamma om mitt eget tillstånd. Jag minns en tid då jag kunde andas genom näsan...

The Furry
Kira har inlett en kärleksaffär med min ena tjocksock. När jag har på mig den stryker hon sig mot mig (och biter mig i hälsenorna av någon anledning), och när jag idag hade lämnat den obevakad på golvet för ett ögonblick blev hon alldeles till sig och ville inte sluta gosa med/brottas med/tvätta den.

Dagens Disa är klassisk, den kissen kan försvinna vart som helst. I förra lägenheten återfanns hon allt som oftast under madrassen i gästsängen... idag hittade jag henne ihopkrupen (och instängd) i Camerons garderob, mitt emellan två par av hans skor. Jag fattar inte hur hon hinner smita in överallt utan att man ser henne? Tur för henne att vi brukar märka rätt snabbt när hon är borta. :p

Disa ser rätt ondskefull ut med "blixtögon".

Finns det något bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar