torsdag 12 september 2013

Smärre problematik

Så. Irriterande. Jag. Brinner.

ARAASDGFASDHG!

Min blogg har slutat funka i Google Chrome av någon anledning. Igår lyckades jag fixa det genom att radera all historik i webbläsaren, men vid det laget var jag för trött för att faktiskt orka blogga. Idag när jag sätter mig och ska skriva så fuckar det igen..?! FRUSTRATION! Det enda jag fick ut av min rensning igår var alltså att datorn glömde bort alla mina standardsidor så att jag numera måste skriva in hela adresserna själv?! Och ändå blogga i Internet FRIGGIN Explorer?!

Aja, om jag bortser från mina aggressioner ett ögonblick så har jag idel trevligheter att rapportera. I tisdags var det min och Camerons bröllopsdag, den andra i ordningen. Vi firade också att vi varit tillsammans i åtta år. Detta uppmärksammade vi genom att vara extra snälla med varandra (haha) och genom att gå ut och äta. Valet föll på Tildas krog, som ligger ganska nära vår lägenhet och som vi alltid tyckt verkat mysigt. Det var det också, och maten var god. Dessutom ifrågasatte de inte alls att jag valde bort potatisen för sallad, och det uppskattas såklart! Bra val. Sedan busade vi till det med lite vin också, fast det var mitt i veckan. Jag gav och C hans present, som han blev mycket nöjd med. Fattades bara annat! Han fick biljetter att gå och se Alter Bridge och en resa till Stockholm. Själv fick jag... löften om extra mycket städning och massage och sånt. Haha. Infrias det så är jag nöjd med det.

Jag och min loverboy för två år sedan på dagen D.

Tildas krog. C tog nån pasta med oxfilé och jag åt lövbiff med sallad och persiljesmör.


Igår träffade jag Vanessa på stan för lite ärenden av diverse slag. Vi var på Jysk, Rusta och Ö&B bland annat, så det var spännande värre. ;) Nämen, det var trevligt iaf. Sedan tog jag lite tantpoäng på kvällen genom att göra ett besök i församlingshemmet och sjunga med kyrkokören. Populationen bestod faktiskt inte uteslutande av de sedan länge pensionerade och alla verkade snälla och välkomnande, så det var trevligt. Dessutom väldigt bekvämt gångavstånd hemifrån. Jag hade även kollat in en annan kör på universitetet, men eftersom deras antagningsprocess innebar provsjungning, gehörstest, notläsningstest och röstregisterstest backade jag ganska fort... Annars hade det ju varit kul med något lite mer sekulärt och med lägre medelålder, men man kan inte få allt här i världen.

Idag har jag varit på universitetet hela dagen, dels på grammatikföreläsning och dels på lektion i datakunskap. Det senare var lite väl basic för att vara värdefullt, men förhoppningsvis blir det bättre senare under terminen då det handlar mer om verktyg och program som är specifika för översättning. När jag kom hem idag hade jag i alla fall fått post från Umeå Universitet, och kunde därmed lägga examen nummer tre till min samling. :) Annars dimper det också in kurslitteratur lite nu och då. Får försöka ta mig tid att börja läsa lite nu i helgen.

Min lilla samling. Men än är den inte komplett!

Nu är det en vecka kvar tills jag blir vuxen, och jag tänkte att ni ska få en rapport om några nyligen inträffade förändringar i mitt liv som jag definitivt tror att jag plockar lite vuxenpoäng (alternativt tantpoäng) på:
1) Ovan nämnda inträde i kyrkokören
2) Jag har lärt mig äta bacon
3) Jag har lärt mig dricka rödvin (utan att blanda ut det med läsk alltså)
4) Jag har börjat virka mormorsrutor till ett filtprojekt

Filtmakandet är inspirerat av min moder, jag brukar mest sticka annars. Men virkning är också kul. In fact, handarbete ftw! Ska faktiskt sätta mig och virka lite nu framför nåt avsnitt av en serie innan jag kryper till kojs. Har en tidig jobbmorgon imorgon, men det är ack så värt det när jag kan ta helg strax före 11. :) Har säkert glömt skriva om något väsentligt som jag hade tänkt ut igår innan bloggstrejken inträffade, men antingen kommer det senare eller så får ni leva utan!

 Mormorsrutor in the making.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar