lördag 10 oktober 2009

Helg i Holmsund




I torsdags hoppade jag på bussen mot Umeå direkt efter jobbet, vilket effektivt slukade hela min dag. Gaaah, det är verkligen en evighetslång resa. Och inte blev det bättre av att bussen körde fast i snön redan i Ytterberg...



I fredags fick jag i alla fall gott om tid att umgås med Alfonius. Han har något av en skofetisch redan pajken, och springer oavbrutet ut i hallen och hämtar nåt par som han antingen ska ha själv eller som han vill att någon annan ska ta på sig. Och så kan ju skor vara bra att stoppa saker i också... Sen åkte jag och Henka in till stan också och köpte både en present till mig (yay) och en från oss båda till mamsen. Lite i efterskott men det kändes som det blev något bra i alla fall!



Idag sa jag farväl till denna gulleplutt och hoppade på bussen mot Skellet ganska tidigt. Där mötte jag mamma och Åsa som var där och shoppade, och fick åka bil sista biten till Malå. Det serverades gomiddag i stugan en sista gång innan the parentals flyttar hem för vintern. Snön ligger fortfarande kvar här hemma, det känns väldigt deppigt efter att ha varit i ett snöfritt Umeå. Samma sak i Skellefteå... varför måste Malå vara ett sånt kallhål?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar