måndag 30 december 2013

Sista dagen i södern

Imorgon i den arla morgonstunden beger vi oss mot New York för att fira nyår där och såklart turista en del också under nästa års första dagar. Vi velar lite om huruvida det blir Times Square eller inte, speciellt sedan vi igår läste att 1) Man måste vara där ca 7-8 h i förväg 2) Av säkerhetsskäl låser de in en på området 3) Det finns inga toaletter och 4) Publiken brukar bestå av, i runda slängar, en miljon människor. Det låter inte så lockande alltså… och lägg till detta att det kommer vara minusgrader. Men å andra sidan lär det inte hända igen i första taget att vi befinner oss i NYC på nyårsafton (eller alls). Och det är en massa liveframträdanden och sånt på gång, så det vore säkert roligt att vara på plats. Fast vårt plan går 06.00 imorgon bitti, så vi kommer troligtvis vara ganska trötta innan tolvslaget.

Idag har vi i alla fall hunnit bli bjudna på lunch ute av Cs pappa och Charlotte. C ville ha sushi så valet av restaurang föll på japanska Mt Fuji. Själv åt jag steak hibachi, vilket är en ganska kul rätt att beställa. Detta eftersom man får se dem laga till maten vid bordet där man sitter och det är en hel del showande involverat. Även igår åt vi lunch ute, då det var dags för det obligatoriska besöket på Las Margaritas söndagsbuffé. Mexican Food. ^^
Resten av kvällen igår var vi bara hemma och tog det lugnt. Kvällen innan gick vi dock på bio med några kompisar och såg Wolf of Walstreet. Den var ganska underhållande, men de tre timmarna kändes aningen för långa. Dessutom var det ca 28 grader varmt inne på biografen, så det blev lite extra plågsamt att sitta där så länge.

Nu ska jag kolla så att allt är packat och klart, för strax ska vi bege oss mot Dumas. Vi sover hos Cs mamma ikväll eftersom vi måste åka så tidigt imorgon. På vägen dit är planen att stanna till i Blue Mountain och förhoppningsvis verkligen få träffa min värdfamilj den här gången…


Min buffétallrik. Köttfärs, steak, kyckling och grönsaker med cheese dip, sallad, pico de gallo och guacamole. Jag dör, så gott det är.


Camerons sushi i förgrunden och tillagandet av hibachi-maten i bakgrunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar