tisdag 11 oktober 2011

I could kick myself

Det är synd att man är så himlarns dålig på att komma ihåg och fota nån gång, annars hade ni fått se prov på mina skills i köket. De kommer sig egentligen inte av att jag är extra inspirerad just nu, utan snarare tvärtom är det så att jag (vi) har total idétorka för tillfället. Därför har det blivit lite "man tager vad man haver"-principen på senaste tiden. Istället för att få ta del av mina stilsäkra fotografiska alster så får ni alltså hålla till godo med en målande beskrivning: igår orkade jag inte handla, så jag svängde ihop en mycket god curry:ig kycklinggryta av vad vi hade. Fast det var bara en side note. Huvudnumret kom nämligen idag, då vi bestämde oss för att göra pasta alldeles från scratch. Det blev ravioli fyllda med fetaost, och till det en gräddig sås med spenat och fläskfilé, bland annat. Riktigt gott, om än våra raviolisar skulle ha kunnat vara lite snyggare... (de såg ut som klimpar, ungefär).

Ok, det blev inte en så värst målande beskrivning. Men jag är trött i huvudet så det får duga. Bättre lycka nästa gång. Kanske imorgon. Ska i alla fall göra en tidig kväll ikväll.

2 kommentarer:

  1. Nu funkar det även för mig,ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. ni får komma hit och laga mat nån gång, jag vill också ha fetaost-ravioli =)

    migränen har förfölljt mej sedan högstadiet ungefär. som tur är så drabbas jag inte så värst ofta, men det verkar komma lite tätare nu av någon konstig anledning =)
    jag har tur jag som har världens sötaste lilla snorunge !

    SvaraRadera