torsdag 6 januari 2011

Dag 2



Idag har vi sett lite mer av omgivningen. Jag, Eve och Anna började dagen med hotellfrukost och tog sedan en promenad här i Melliha. Cam å andra sidan hade inte lyckats somna förrän 07.30 (jetlag) och orkade inte ta sig upp ur sängen förrän vid 15-tiden. Han missade mycket roligt, med andra ord. Jag vet inte hur varmt det är här, men idag har det varit soligt och ganska behagligt t-shirtväder.

När Cam vaknat spatserade vi runt stan en stund till, åt en ganska tidig middag och vilade sedan en stund innan vi begav oss till gymmet. Så underbart att kunna hålla igång rutinerna någorlunda även på semestern! För min del blev det en sisådär 6 km på löpbandet.

Eftersom vår middag blev Cams frukost var han hungrig igen nu på kvällen, och vi kom verkligen till restaurangen i sista minuten och lyckades få in en beställning innan den stängde. Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt. Imorgon blir det en tur till grannön Gozo som tydligen ska vara fin. Jag hoppas kunna rapportera mer om det snart. Tyvärr går vårt internet ut om ungefär en halvtimme. Det är inte gratis (underligt nog på ett såhär dyrt hotell), och vi har bara betalat för 24 timmar. Troligtvis blir det en till 24-timmarsperiod innan vi åker hem, men den kanske vi sparar till lördag/söndag och då blir det blogguppehåll imorgon i så fall.

Vid hamnen:



1 kommentar:

  1. Här snöar det och blåser mest hela tiden,täckbyxväder.
    Kram

    SvaraRadera