torsdag 27 januari 2011

Victory!

Jag fick precis ett mail från ArlandaExpress där de lovar att betala tillbaka de pengar jag la ut på en ny flygbiljett efter att ha missat mitt första flyg pga deras försenade tåg. Viktigt! Har även fått lön idag så just nu känns det helt ok. :)

Igår hade jag en riktig tankedag. Det började med att jag resursade på en seg SO-lektion och kom fram till att det vore skönt att slippa betala hyra under sommaren. Sedan kom jag på att jag nog ville sommarjobba som språkreseledare. Och på kvällen, när jag inte kunde sova, kom jag också på ett ställe där Kira eventuellt kan bo undertiden jag är bostadslös och på resande fot. Idag gjorde jag slag i saken och skickade in två jobbansökningar, så nu återstår bara att se vad Cameron hittar på i sommar och om det finns något hopp om att hitta en ny lägenhet till hösten om vi säger upp denna. Om vi nu ska fortsätta bo i Malå, det är ju nästa fråga att klura på.

Cameron har också fått "jobb", dock ett obetalt sådant. Med start imorgon kl. 8 har han fått en praktikplats på IT-enheten på skolan. Man kan ju hoppas att det kan leda till något bättre, men man vet aldrig. Pajken har äntligen tagit sig iväg på SFI idag, så han kanske kommer igång ordentligt med det nu igen också.

Från det ena till det andra så har jag spenderat kvällen i sällskap med Maja, som är hemma på besök en vecka. Eftersom det är så skönt ute, runt nollgradigt, så drog jag med henne ut på promenad. Egentligen har jag vilodag från träning idag, men att gå i maklig takt får väl mest ses som avslappning. Hur som helst så måste man ju passa på att ta sig ut när det väl är dräglig temperatur!

3 kommentarer:

  1. Vors fa katta bo trou duv?Hä jär da int de ve jig.Ha nä sa bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men så roligt! Du är nog inne i ett stim när det gäller att överklaga försvunna pengar. Har du gått vidare i det andra fallet?
    Kram mor

    SvaraRadera
  3. Nu har jag gått vidare med det andra också, fast mailade tydligen till fel gubbe. Han lovade dock att skicka det vidare, så nu är det bara att vänta.

    Ji ha int kolle opp än om he funka ve katta, så ji avvakta ve å prata om he... :p Men plan B jer ju utve du seklart. Se mysit ji sku harne.

    Kram kram

    SvaraRadera