tisdag 4 januari 2011

Kung Linn

Nu är jag i Stockholm, närmare bestämt hos Marlene och Alexander i Gustavsberg. Jag kom hit igår morse, efter en horribel natt i Y-buss våld. De hade värmen på full sprutt, och det var ca. 27 grader inne i bussen. Självklart satt jag på fönsterplats, precis intill elementet... det blev inte mycket sömn. Men i övrigt gick resan bra. Jag kom fram till Marlene och Alexander vid 7-tiden på morgonen, och då fick jag i alla fall sova drygt tre timmar.

På något vis lyckades jag i alla fall hålla mig vaken genom gårdagen, och jag och Marlene var till och med så hurtiga att vi gick en skogspromenad på ca 8 km. Sedan åt vi tacos och spelade Geni, och så var det tillslut läggdags och jag sov sött som aldrig förr på soffan. 10,5 timmar senare kändes det fortfarande småtungt att stiga upp... men då var det dags att åka in till stan för att fika med Linnéa och sedan möta Cam vid City Terminalen. :)

Sedan vi kom tillbaka till lägenheten har vi inte gjort så mycket, jag googlade en massa tatueringar för jag fick en knäpp... och sen spelade vi spel igen, denna gång Kung/Slum (aka Neger/President) där jag, efter 10 rafflande omgångar, korades som segrare. Wohoo. ;) Nu är det läggdags, och imorgon blir det resande igen. Jag har med mig datorn, för jag har skolarbete som måste göras. Förhoppningsvis finns det gratis wifi på hotellet, så då ska nog även bloggandet kunna hållas igång. Den som lever får se!

1 kommentar:

  1. I morse den 5/1 var det ungefär samma gradtal iMalå som i din buss,dock inte +.Annars är allt bra.Skeå.vann mot Timrå med 4-1.
    Kram

    SvaraRadera