tisdag 12 april 2011

SAIK

Jag sitter och ser på hockeyn. Det hör inte till vanligheterna, men lite spännande är det ju faktiskt med Skellefteå i slutspel. De spelar bra ikväll också, så det är riktigt kul att se. Men inga mål än så länge!

Dagen har annars varit riktigt härlig. Jag har varit ledig, och av någon anledning är det lättare att vara duktig på en tisdag än på en lördag eller en söndag. Kanske för att den luriga helglättjan inte slår till och får mig att tro att jag förtjänar att slappa, eller för att det inte är någon annan som är ledig som frestar med roliga saker. :p

Jag hade egentligen tänkt ta mig en sovmorgon, men Cameron hade fått något slags fnatt och bestämt sig för att han prompt skulle iväg och träna kl. 06.00... så jag vaknade först 05.40 när han steg upp, och när han sedan kom hem igen 07.00 var det kört. Så då steg jag upp och utnyttjade min ensam hemma-tid till att göra bort en massa uppsatsjobb redan på morgonen. Det var bra, för kl. 11 skulle jag ändå iväg på träff på kommunen. Jag har nämligen fixat mig ett extraknäck. :) Jag ska träna tillsammans med en tjej ca 2 gånger i veckan. Inte helt fel, med tanke på att jag ju tränar ändå. Nu får jag både sällskap och lön.

På vägen hem stannade jag till på biblioteket och beställde lite böcker. Tyvärr var barnboken jag var ute efter utlånad, så jag kunde inte riktigt göra klart spanskuppsatsen. Men spoon, very spoon... kan jag skicka in den igen och få fler synpunkter på vad som behöver ändras. Haha. När jag kom hem hade iaf pappa varit förbi och pumpat min cykel. Tack pappa. Nu ska här cyklas.

Jo, och så har jag och Cam invigt nya våffeljärnet och fixat gomiddag med bästa tillbehören; jordnötssmör och bananer på den ena och extrasaltat svenskt smör på den andra. Sylt och grädde kan ju slänga sig i väggen. Nu verkar det som att det är dags för tredje perioden att dra igång så nu ska jag leka supporter igen.

Ps. Ny design. You like?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar