fredag 14 juni 2013

Saker bockas av

Fin dag detta! Först lektioner, och jag kände äntligen att jag greppat hiragana till nästan 100%. Sedan åkte jag förbi jobbet en sväng och gjorde bort en del måsten som var underbara att få bort från "att göra"-listan. Typ prickade av vilka som lämnat in böcker, arkiverade nationella prov och lämnade tillbaka jobbdatorn... Sen har jag också sett mitt livs första anime. Det var en helt ok serie faktiskt. Jag tycker annars anime (har sett snuttar förr, men aldrig ett helt avsnitt) brukar vara irriterande pga alla överdrivna känsloreaktioner. Men denna gick an! Det är ju perfekt att se film/tv på ett språk för att bilda sig en uppfattning om hur det egentligen borde låta, haha.

Cs hemmagjorda burgare med mitt hemmabakade bröd, mozzarella, tomat, ruccola etc och pepparsås.

Ikväll har vi fixat hemmagjorda hamburgare. Och med vi menar jag egentligen C, han är the chef för dagen. Fast jag fick vackert baka mitt eget bröd, eftersom jag är så besvärlig. Nu duschar herrn iaf och jag har slagit mig ner i soffan med ett glas vitt. Det här är ju vår sista helg tillsammans på ett bra tag, så nu kör vi högintensivt med myskvällar. ;) Men jag håller faktiskt på att ha en hel del roligt planerat under tiden jag är gräsänka också, så det känns inte alls lika trist nu att bli övergiven.


För att helt byta ämne så anlände förresten dessa med posten idag! Ett stycke kandidatexamen i spanska, och ett stycke kandidatexamen i engelska. Visserligen var det två år sedan jag blev klar med dem, men det är ändå lite speciell känsla att få dem på papper tillslut. Nu inväntar jag bara resultatet på senaste C-uppsatsen, så kan jag ta ut min lärarexamen sen. Den ska jag inte avvakta två år med att söka. Sen blir det väl till att ansöka om lärarlegitimationen också, men det är ett senare huvudbry.

Hepp, nu kom C ut ur duschen så nu ska jag sluta drälla vid datorn. Det är dags för fredagsmyyyyys!

2 kommentarer:

  1. Grattis till examen då :) Jag fick hem mitt examensbevis i februari och vet inte riktigt vart jag har lagt det... Bäst att leta kanske. Hela förmiddagen idag hade jag fredagsmys-sången på hjärnan, det är ju visserligen rätt dag men inte rätt tillfälle, för jag jobbar hela helgen. Hoppas ni får en trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Man får väl bara en kopia av sitt examensbevis? Så ja, det är nog bäst att du letar fram det! ;) Hoppas även du får en trevlig helg, trots mycket jobb. :)

      Radera