fredag 4 februari 2011

Gamla Burtan

Direkt efter jobbet idag begav jag, Cam och Lasse oss upp i backen och åkte några åk. Det blev inte mer än 6 stycken, men det är ändå ganska imponerande tycker jag, med tanke på att vi gick upp. Bra motion, minsann. Och riktigt, riktigt kul var det att åka också. Jag börjar känna mig ganska säker nu på att åka med "fel ben". Nu återstår bara att komma över hopprädslan så ska nog det här bli riktigt bra. :P Cam går också framåt hela tiden, så nästa gång påstår han att han ska våga vara där när backen faktiskt är öppen. Haha.

När vi kom hem åt vi chili con carne och såg Due Date. Jag satt även en stund med lite översättning, för bokförlaget jag mailade en jobbansökan till för några dagar sedan hade nämligen svarat och skickat med ett översättningsprov. Det var aningen mer avancerat än jag väntat mig, men jag har ändå gott hopp. Dock säger det ju något att översättningsprovet var 17 sidor, och dokumentet med anvisningar om hur man bör översätta var hela 23... :p

Jag pratade för övrigt med min chef idag också om chanserna att få jobba kvar ett år till. Han sa att "tja, behovet finns ju... men jag kan inte lova något". Så i stort sett blev jag inte klokare alls. Äsch. Jag fick också börja med mina nya lektioner idag för första gången, engelska på gymnasiet. Det kändes ganska bra.

Att jobba hela dagen och sedan leka friluftsmänniska har dock tärt på mina krafter. Både jag och Cam satt och blinkade under filmen, och nu tänker vi faktiskt vara så kloka att vi går och knyter oss. Så godnatt, kära läsare, godnatt.

1 kommentar:

  1. Den tiden på kvällen läser jag mycket sällan dina inlägg,så godmorgon på dig min sköna!
    kram

    SvaraRadera