måndag 25 februari 2013

MacBook

Detta inlägg skrivs från min sprillans nya MacBook! Whoop whoop! Ok, den är inte sprillans ny. Och tekniskt sett är den väl inte min heller. Men jag har i alla fall hämtat ut min jobbdator idag. Den är lite använd sedan tidigare och det kan man tyvärr se. Men den är fin och vit och en Apple-produkt och det är tillräckligt för att jag ska älska den! Sen kommer det nog ta ett tag innan jag lär mig riktigt hur den fungerar, för den skiljer sig en del från en PC. Men det här har jag redan listat ut hur det funkar:


Alieneffekt i PhotoBooth... hehe.

Självklart var det så att jag oroade mig i onödan, första dagen på jobbet gick jättebra. Förutom datorn fick jag ordning på nycklar och skrev på avtal. Alla kollegor verkar supertrevliga och oerhört hjälpsamma. Eleverna fick jag också träffa och de är minst sagt livliga... haha. Men de verkar vara glada och positiva i alla fall så då är det inte lika big deal. Ska bli spännande att börja jobba på riktigt nästa vecka! De var välkomnande mot mig idag, tydligen har de varit utan lärare ett tag så jag är efterlängtad. Fast flera stycken kommenterade att jag ser så ung ut, de trodde först jag var en ny elev. ;)

Härlig dag, får man i alla fall säga sammanfattningsvis! Jobbet kändes bra, lönen kom, solen sken och alla voro glada. Jag lyckades skapa något som nästan var en pannkaka till middag. Mycket bättre än förra försöket som blev en ugnstillagad omelett, mer eller mindre. Nu ska jag krypa till kojs, för även om jag logiskt sett visste att jag inte hade någon anledning att gruva mig, och dessutom att det inte skulle ha hjälpt ett dyft att ligga vaken och grubbla även om det hade funnits någon anledning, så kunde jag förstås inte sova speciellt bra natten till idag. Men nu känns det lovande! I've got a feeling, wooohooo...

My precious! Men nä, den får inte sova inne hos mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar