torsdag 7 juni 2012

Chalalala

Hupphupphupp. Har just haft ytterligare en lägenhetsspekulant här. Så det blev till att städa lite när jag kom hem från jobbet, men det tog inte längre än att vi hann med en promenad också i - hör och häpna - det regnfria vädret! Innan dessa hann jag dessutom med att se niornas musikaler (två gånger - ett inte så stabilt genrep och sedan ett otroligt uppskärpt framträdande) och att äta pizza på jobbet med hela årskursen och arbetslaget.

Igår var också en finfin dag som avslutades med fika och spel hemma hos Stefan för att vinka av Emma ännu en gång innan hon drar söderut imorgon. Det nästan bästa med det hela var ändå att Emma hade bestämt sig för att hennes Ticket to Ride-spel inte skulle få följa med i flytten utan istället ärvas av MOI! Oh the joy. :)

Och på tal om tickets så har Lasse precis bokat sina USA-biljetter. Vilket innebär att jag får sällskap på vägen ner. Yaaay. Och Cameron får sällskap på vägen hem. Underligt nog kunde Lasse nämligen hitta en hemresa på samma plan som Cam, som dock inte existerade när jag skulle boka. Billigare än min var den också... grump, grump.

Ps. Har även planterat både sallad och tomatplantor på balkongen idag, och dammsugit mattan där ute ordentligt för den var allt annat än fräsch. Nu fattas bara lite fina blommor (mamma!) så kommer det bli så fint, så fint. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar