torsdag 16 maj 2013

Effektivitet

Jag har haft en sån bra och en så väldigt produktiv dag. Och on top of that så har vädret varit helt fantastiskt. Det är riktig sommarvärme ute nu! Jag har gjort en del jobb inne (muntliga nationella är betygsatta, kamratbedömningen till Betyg och bedömning är gjord, uppsatsen är redigerad yet again om än inte riktigt klart...) men har gått ut med jämna mellanrum för att tanka lite solenergi och koffein på samma gång. :) Har även hunnit med ett träningspass med Cameron. Han ville prompt springa upp för Ramberget, så det gjorde vi också. Eller, i ärlighetens namn så gick vi större delen av vägen. Tror inte han fattat hur urjobbigt det är att springa uppför en så pass brant backe, haha. Imorgon testar vi nog att springa en längre sträcka men på plan mark.

I alla fall... har även bakat idag, en massa olika grejer. Och så lyckades jag övertala C att ge mig en ordentlig massage, vilket var guld värt för min stackars sargade kropp, haha. Det är träningsvärk det handlar om, så det är en godartad smärta. Men ändå - aj. Kvällen har sedan avslutats med multitasking: Eurovisionsemin på i bakgrunden, uppsatsen i förgrunden och så lite fotbad på det. :p Känns fantastiskt att ha hunnit med så mycket idag, för det innebär att jag kan unna mig lite fritid imorgon. På kvällen kommer Marre Lennis också och sover över inför vår resa mot Malmö (där Eve möter upp) tidigt på lördag morgon. :)

Frunch ute på gården! C lagade till nån, i min mening, oapptitlig bacon- och svampröra men jag körde på keso/kvarg-blandning med bär, nötter och kanel istället. Så. Himla. Gott.

Bakat idag: fröbröd, bullar (både pizza- och kanelvarianter) och pasta. Allt enligt LCHF såklart.

Uppsatsen på skärmen, ESC i bakgrunden och så lite fotvård på det. Kan det bli bättre? :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar