söndag 7 april 2013

Rubriker är djävulens påfund

Hrrrr. Jag och Emma (grannen) har suttit ute i parken en timme eller så för att njuta av vårsolen... men usch vad det blåste kallt! Det blev till att dra på tjocksockarna nu när jag kom hem. I övrigt har dagen bestått av ett gymbesök (armar, mage och 8 km löpning) och inte så mycket mer än så länge. Men om en timme eller så ska jag bege mig hem till Emma (inte grannen) och umgås med henne lite. :)

Inte så mycket har hänt under mina dagars frånvaro från bloggen. Jag har varit ganska flitig med uppsatsen och har suttit med den mest hela dagarna. Nu är den 44 sidor totalt, och 22-26 sidor exklusive bilagor och lite beroende på vad som får räknas in i övrigt. Det får räcka tycker jag! Nu väntar jag på en sista faktagrej, och sen är det en del finslipning som ska göras också förstås. Ska bli skönt att bli klar med eländet! Jag håller verkligen på att vara less på den.

Annars har jag hunnit med några kvällspromenader också, både med och utan Camerons sällskap. Jag får riktiga utlandskänslor nu av de varmare temperaturerna (även om det inte är sååå varmt än) kombinerat med havslukten som ligger i luften. :) I luvs it. Jo, och så drack jag ju vin härom kvällen, för första gången på flera månader (bortsett från nån enstaka klunk hemma hos "morsfars" förra helgen). Två glas tyckte jag inte var överdrivet mycket, men oj vad lättpåverkad jag har blivit. En kombination av ovana och brist på kolhydrater i kroppen, kanske. I alla fall blev det som en riktig partykväll för mig, haha. Ofrivilligt alltså, och tyvärr med tillhörande bakiskänslor dagen efter. :p Aja, nu vet jag är jag är riktigt billig i drift i alla fall, om jag skulle få för mig att ta nån partykväll på riktigt. Fast det händer ju inte överdrivet ofta, precis...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar