torsdag 4 april 2013

Shopping

Kändes bra på intervjun idag. :) Håller tummarna för att det blir något, det vore så perfekt eftersom det är ett jobb som jag i stort sett får jobba så mycket jag vill på, där jag kan jobba deltid vid sidan av studier och heltid på somrar och dylikt... De skulle höra av sig i början av nästa vecka. När jag kom hem från intervjun var det soligt och fint och jag kände inte för att gå hemma och plugga. Istället infann sig ett riktigt presentköparhumör, så jag gick en sväng till Backaplan och inhandlade följande:

1. En tröja (efterlängtad present till mig själv)
2. En tandborste (storslagen present till Cameron)
3. Ett klösträd (välbehövlig present till Kira och Disa... såklart!)

Det gamla trädet höll på att falla i bitar och såg riktigt skabbigt ut, så jag tyckte det var en mycket bra investering för ynka 199 kr. Men katterna var lite mer skeptiska och fortsatte sitta i det gamla trädet ända tills jag bar ut det till soporna. Haha. Förhoppningsvis är det den nya lukten de ogillar. Det vore ju fint om de kom över det rätt snabbt.


Ut med det gamla...

...och in med det nya!


Nu när jag ändå är i shoppartagen är jag förresten väldigt sugen på att köpa mig ett par vibram fivefingers... Har hittat ett par billiga av den färgglada junior-modellen, vilket troligen är enda alternativet för mig med mina pygméfötter. Jag tycker barfotalöpning verkar lovande, det är en riktigt vettig filosofi bakom det hela. Lite som löpningens LCHF, hehe. Frågan är bara om jag kommer orka med den långdragna övergången medan muskler och senor anpassar sig. Och om jag faktiskt kommer våga ha på mig skorna in public, för den delen. De ser ju minst sagt lite suspekta ut. Eller vad tycks..? ;) Jag tror jag ska fundera på saken till imorgon i alla fall. Känns samtidigt dumt att missa ett rea-tillfälle, då skorna ofta kostar en bra bit över tusenlappen och jag precis hittade dem för ca 500.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar